In de betekenis van cijfers ligt een schat aan informatie verborgen.

De Planetaire numerologie die je in deze opleiding krijgt aangeleerd, is niet alleen een effectief diagnostisch middel om te gebruiken in je eigen leven, maar ook bij het begeleiden en/of coachen van anderen.

Deze 3-daagse intensieve opleiding geeft jou de tools om mensen te begeleiden op het pad naar meer zelfkennis en groei.

 

"In één oogopslag krijg je zicht op de talenten, uitdagingen en missie van iemand"

 

Na de methodiek te hebben geleerd van psycholoog, NLP-trainer en schrijver Eric Schneider en op basis van de literatuur van de Indische filosoof en ayurvedisch specialist Harish Johari, heb ik ze jarenlang intensief gebruikt tijdens vele honderden consulten. Ik weet dat dit één van de beste hulpmiddelen is om op een eenvoudige en toch accurate manier snel tot diepere inzichten te komen.

Deze diagnostische systeemanalyse op basis van de Vedische Planetaire Numerologie leidt tot continue groei op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis en groei.

"Het is pas door ermee te werken dat dit systeem zijn ware geheimen prijsgeeft en je intuïtie gaat aanwakkeren en ontwikkelen!"

 

Wil je graag meer inzicht en kennis krijgen over jezelf of over de mensen rondom jou?

Wil je graag een krachtige methodiek om mensen op een dieper niveau te kunnen helpen? Dan is deze intensieve opleiding iets voor jou!

 

'The relationship of numbers to planets is the hidden key that unveils the ancient and mysterious wisdom of numerology'De opleiding Vedische Planetaire Numerologie

 We dompelen ons gedurende 3 zondagen helemaal onder in de mystiek van de cijfers & de planeten. Je leert met de Indische Planetaire Numerologie werken, in de eerste plaats voor jezelf, maar ook als diagnostisch middel binnen een coachings-omgeving. Er is plaats voor kennis, oefening, meditatie, verdieping en relaxatie!

Deze 3 dagen gaan door in Het Holistisch Instituut, Vaartstraat 16, Brugge. We starten om 10h00 tot ongeveer 16h30

Data: 16 mei, 6 juni en 20 juni 2021

Jouw investering? € 425,-
(factuur mogelijk)

In het najaar zijn er opleidingen in oa Maldegem

Ja ik wil me inschrijven!

'The relationship of numbers to planets is the hidden key that unveils the ancient and mysterious wisdom of numerology'

Tom De Prest

Eigenaar 'Groepspraktijk Nu'

De groepspraktijk werkt al een hele tijd samen met Jeroen als het over ontspanning, relaxatie en levensvragen gaat. Hij heeft jarenlange ervaring en de expertise die nodig is om mensen hierin te leiden en begeleiden.

Bieke Deklerck

Ex-deelneemster

Ik heb bij Jeroen persoonlijk dit traject doorlopen en dit heeft me heel erg geholpen. Ik heb veel aan de oefeningen gehad en vooral de ademhalingsoefeningen pas ik nog altijd toe. Ik heb de rust in mezelf gevonden en mezelf beter leren kennen en waarderen.

 

"Na jarenlange studie en vele honderden consulten aan ervaring heb ik een unieke opleiding samengesteld. Tijdens deze intensieve 3-daagse opleiding leer ik je alles wat je nodig hebt om met deze uitzonderlijke methodiek in jouw praktijk aan de slag te gaan"