Wil jij weten waar je momenteel staat in jouw leven? 

Wil jij weten waar jouw talenten en mogelijkheden liggen?

Wil jij concrete tips om vooruit te gaan en te blijven groeien?

Wil jij weten wat jouw levensdoel is en waarin jij meer geluk en vervulling kunt gaan ervaren?  

Mijn missie is empowerment, het sterker maken van mensen door middel van zelfzorg en zelfkennis.

"Een consult kijkt enerzijds naar de grote boog van iemands leven en geeft anderzijds concrete tips over wat je nú kunt doen om vooruit te gaan" 

 

Op zoek naar de juiste studie of werkomgeving? Zit je in een periode vol verandering of twijfel je rond keuzes die je wilt maken? Wil je graag weten waar je aan toe bent of welke richting je uit kunt?

De inzichten die je doorheen het consult meekrijgt zijn van onschatbare waarde. Ze zijn een grote hulp en een duw in de rug om te durven kiezen voor jezelf. We raden dan ook steeds aan om het consult op te nemen, zodat je later alles nog eens rustig kunt herbeluisteren.

Loop je vast in je persoonlijke groei, wil je weten waar je staat en wat je levensdoel is of gewoon bevestiging nodig dat je op de goede weg bent? 

 

Tijdens het consult sta jij centraal, maar we kunnen ook kijken naar de mensen rondom jou. Wat is hun betekenis voor je? Hoe kun je hen beter begrijpen? Waarom lopen bepaalde contacten goed en andere minder...  

Tijdens een consult werk ik met de methodiek van de Planetaire Numerologie. Dit is een eeuwenoude Indische methodiek die het mij mogelijk maakt om in een oogopslag inzicht te krijgen in je talenten, uitdagingen, levensdoel en groeimogelijkheden. 

Je kunt kiezen voor een consult van een uur (€ 60,-) of anderhalf uur (€ 75,-). 

Ik boek een consult!

Tom De Prest

Eigenaar 'Groepspraktijk Nu'

De groepspraktijk werkt al een hele tijd samen met Jeroen als het over ontspanning, relaxatie en levensvragen gaat. Hij heeft jarenlange ervaring en de expertise die nodig is om mensen hierin te leiden en begeleiden.

Bieke Deklerck

Ex-deelneemster

Ik heb bij Jeroen persoonlijk dit traject doorlopen en dit heeft me heel erg geholpen. Ik heb veel aan de oefeningen gehad en vooral de ademhalingsoefeningen pas ik nog altijd toe. Ik heb de rust in mezelf gevonden en mezelf beter leren kennen en waarderen.

 

 

Loop je vast in je persoonlijke groei?

Wil je weten waar je staat en wat je levensdoel is? 

of gewoon bevestiging nodig dat je op de goede weg bent?